Onze boot

De Qrios boot Wico is een schitterend mooi jacht, 35 meter in lengte en 8 meter breed. Hij is volledig vernieuwd en herontworpen de laatste jaren, met alle nodige comfort zodat je verblijf onvergetelijk wordt. De boot beschikt ook over 2 Zodiacs met elk een capaciteit van 10 mensen en telkens uitgerust met een ladder! Wico heeft een watertank van 5 ton en een filtersysteem dat ons dagelijks van 3 ton (niet drinkbaar) water voorziet. We zijn echter van plan een ecologisch verantwoorde boot te bouwen die vaart op geregenereerde brandstof met elektrische motoren en zonne energie. Dit alles om zoveel mogelijk het rif te vrijwaren. Ook de zodiacs zullen varen op elektrische motoren.

Schaduw Dek

Een open, rustig, turquois schaduw dek. Hier komen we dagelijks samen voor de activiteiten maar ook om te rusten, te lezen…gewoon te ontspannen.

Zonnedek

Een mooi, ruim, houten dek op de 2 de en hoogste verdieping van de boot. Dit dek leent zich uitstekend om te zonnen, om rustig de zonsopgang en ondergang te bewonderen. Meestal wordt deze plaats ook gebruikt om onder de mooie Sataya sterrenhemel, met zicht op de melkweg, de sterren en de maan, zalig in slaap te vallen.

Achterdek

Aan de achterkant van de boot, bevindt zich een ruim platform met ladder. Wanneer je terug komt van het zwemmen vind je hier douches en spoelbak. Hier kan je douchen en je materiaal spoelen en opbergen na het snorkelen.

Voorste dek

Een klein, kalm en rustig dek met een prachtig zicht op het blauwe water. Het leent zich om te zonnen en je even rustig terug te trekken.

De Lounge

Dit gezellig en vrolijk terras is de plaats bij uitstek om te socialiseren, bij te praten, muziek te beluisteren, koffie, thee of een aperitiefje te drinken. Het is ook de plaats waar de fruitsalades en snacks worden geserveerd. Waar er informatie wordt verstrekt. Op dit dek staat ook al het materiaal nodig om te duiken: zuurstoftanks, wetsuits, lood…

Egyptisch Salon

Het klassevolle houten salon bied je een drank bar, een zit en TV hoekje. Hiernaast hebben we een gezellige eetplaats die al onze gasten verwelkomt voor het buffet. Zowel het salon, de eetplaats als de kajuiten zijn uitgerust met airco.

Kajuit & Badkamer

8 comfortabele en gezellige kajuiten bevinden zich in het ruim van de boot. 2 hiervan hebben een dubbel bed met een derde stapelbed erboven. De andere 6 kajuiten hebben elk 2 aparte bedden. Op de eerste verdieping is er nog 1 kajuit met 2 aparte bedden. Elke kajuit heeft een kleine badkamer met douche, lavabo en toilet. Verder heeft elke kajuit ook een ventilator.

De Wico bemanning

De Wico bemanning is steeds aanwezig en zorgt voor een eersteklas, professionele service. Onze kok maakt heerlijk, gevarieerd eten en is in staat de hele week verrassende menu’s van diverse culturen op tafel te zetten. De bemanning is samengesteld uit 8 leden (kapitein, mekanieker, 3 matrozen, butler, kok en assistent kok). Onze snorkel- en duikgidsen zorgen voor jullie in het water. Allen zijn bevoegd, hebben ervaring en staan bekend om hun vriendelijkheid en hun bereidwilligheid om de gasten van dienst te zijn.